Check-in: Metropolitan Bangkok

Less is more på Metropolitan Bangkok, hvor man som rejsende kan få et nødvendigt afbræk fra Sydøstasiens kaotiske centrum.

Less is more. Enkelt og elegant. Fra facadens kvadrater og rækken af rustikke glasvaser med enkle blomster, det luerøde gulvtæppe på det mørke gulv under hvide sofaer og lænestole i lobbyen til den mørke og hvide væg bag receptionen dekoreret med et par røde blomster og en knudret gren. Foto: PR Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Første indtryk

Less is more. Enkelt og elegant. Fra facadens kvadrater og rækken af rustikke glasvaser med enkle blomster, det luerøde gulvtæppe på det mørke gulv under hvide sofaer og lænestole i lobbyen til den mørke og hvide væg bag receptionen dekoreret med et par røde blomster og en knudret gren. Ro for øjnene og for sjælen i kontrast til den sydende, larmende storby, der ligger lige udenfor, men synes langt væk.

Værelset

Det er stort og enkelt indrettet med mørkt trægulv, en grå hjørnesofa og en kinggsize seng på »japansk træbund« med integrererde natborde. I det store skab, der har indlagt lys, ligger et par sammenrullede yoga-måtter til brug under opholdet. Hotellet har i alt 171 værelser fordelt på fire værelsestyper. På alle værelser er wifi gratis. 

Mad og drikke

Hotellet har to restauranter samt den intime Met Bar, som kl. 16-21 serverer tapas og enkle middelhavsinspireret retter og derefter forvandles til en afslappet lounge-bar med dj. »Nahm« er den prisbelønnede australske chef David Thompsons første restaurant i Bangkok. Han fik i sin tid Europas første michelinstjerne for et thaikøkken på Halkin Hotel i London. Nu fører han thai-gourmet retterne videre i afslappede rammer. Ligger i stueetagen og har også en lille udendørs afdeling med udsigt til hotellets afskærmede pool. I »Glow« serveres bl.a. økologiske og sunde retter med mange friske ingredienser efter hotelkædens såkaldte Como Shambhala Cuisines holistiske principper. 

Særligt

Hotellets Shambhala Spa er 1.200 kvadratmeter velvære. Den er indrettet med ti behandlingsrum og et yoga-studio, samt damp- og boblebade til omklædningsrummene. Shambhala betyder fred, og det er omdrejningspunktet for alle shambhala-behandlinger – fra yoga til ayurveda-behandlinger.

Plus

Den fredelige beliggenhed. Hotellet ligger trukket lidt tilbage fra den trafikerede South Sathorn Road midt i byens centrale business distrikt. Men samtidig ligger det kun et par minutters gang fra shoppe- og forlystelsesgaden Silom Road, og der er heller ikke langt til Metro og Skyline stationer. 

Minus

Hotellet har ikke altaner. Som ferierejsende kan man savne muligheden for lige at gå ud fra værelset føle tropetemperaturen og byens puls.