Million-rabat: Vand-rigmand sænker prisen på sin vilde luksus-villa

Det er de færreste, der kan sænke prisen på huset med hele to millioner kroner - og stadig finde sig selv i den rigtig høje ende af liebhaveriet på boligmarkedet.

Det er også de færreste, der selv har fået opført en 483 kvadratmeter stor villa ganske tæt på havet fyldt med langt, langt mere, end selv det ivrigste hjerte kan begære.

Men ikke destomindre kan Allan Feldt - manden bag vand-giganten Aqua D’or - sætte flueben ved det hele.

Rigmanden, der både har vist sit hjem frem i ‘Kender du typen?’ og vist danskerne vejen til succes i 'Felix jagter vejen til succes', har nemlig netop justeret prisen på sit enorme hjem i Solrød Strand ned med hele to millioner kroner.

I dag er prisen således 19.995.000 kr., hvilket er nok til fortsat at placere villaen blandt landets dyreste huse udenfor hovedstadsområdet. Det skriver Boliga.dk.

Kildevand og dampbad

Allan Feldt introducerede danskerne for kildevand tilbage i 80’erne og beskæftiger sig også i dag med læskende drikke, hvilket også er årsagen til, at ejendommen tilbage i januar kom til salg.

Dengang oplyste mæglerkæden Kjeldskov og Co. - der har huset til salg - nemlig til Boliga, at familien ønsker at flytte nærmere den Wish-juicefabrik, de i forbindelse med deres nyeste projekt, bæredygtige juicer, er ved at få opført i Nakskov på Lolland.

Dermed bliver det ikke bare et farvel til Solrød Strand, der ligger lige nord for Køge helt ud til bugten.

Det bliver også en afsked med villaens damp- og spabade, det enorme køkken-alrum, den opvarmede garage, de “meget store” børneværelser, au pair-afdelingen, lounge-terrassen, swimmingpoolen og blandt andet også den udendørs jacuzzi, som familien hidtil har kunnet fornøje sig i.

Se huset her.