Don Ø har solgt københavnsk luksus-lejlighed

Lynhurtigt, brandvarmt og boblende. Der er smæk på tillægsordene, når snakken falder på det københavnske boligmarked.

Det er kun et par år siden, at markedet var købers. Nu er balancen tippet, og en af de herrer, der kan glæde sig over de stigende priser på lejligheder, er Flemming Østergaard AKA Don Ø.

Han udbød nemlig i april sin luksuslejlighed til salg for 6.500.000 kr. - noget mere end de 4.000.000 kr., han selv gav i 2014 - og nu har mægleren, Siesbye Kapsch, sat et digitalt "solgt-skilt" på lejligheden. Det skriver Boliga Kendte.

Om Don Ø har måttet give et afslag på lejligheden er endnu uvist, da handlen endnu ikke er tinglyst.

Tagterrasse og Nyhavn

Sikkert og vist er det dog, at beliggenheden nok kan få de fleste hovedstads-søgende folk til at spidse ører. Med Toldbodgade som adresse ligger lejligheden i det inderste af storstaden - nær havnefront, Nyhavn og Amalienborg.

Selve boligen er på 95 kvadratmeter indendørs bolig, mens man - nok særligt i sommermånederne - kan tilføje lidt ekstra plads udendørs. Der hører nemlig en tagterrasse til.

Den nye køber behøver heller ikke frygte trætte ben på turen til femte sal - der er nemlig elevator i ejendommen, som vil føre en direkte til boligen med et stort hovedrum med køkken - og så er der tre værelser.

Flemming Østergaard var i mange år fodbold-kongen hos FC København. I foråret fik han i Østre Landsret en fængselsdom for kursmanipulation, som han siden forgæves forsøgte at anke til Højesteret.

Her kan du se alle billederne af Don Ø's lejlighed.