Tidligere landsholdsspiller sætter liebhaverpalæet til salg

Hans professionelle liv centrerer sig omkring græsplaner, og derfor er det vel også så passende, at han i privaten selv har en stor af slagsen.

Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Men den tid kan snart være slut for den tidligere landsholdsspiller Per Frandsen. Han og fruen har nemlig sat villaen i Klampenborg til salg - og ikke alene er der en stor grund med flere frugt- og nøddetræer - der er også et sandt liebhaverpalæ placeret på den. Det skriver Boliga Kendte.

235 kvadratmeter breder den hvide villa sig over - og med så meget plads er der selvklart også alt, hvad et bolighjerte kan begære. I salgsopstillingen hos mægleren Ivan Eltoft Nielsen kan man således læse, at der er »en stor stue med udgang til haven og forbindelse til et lyst og hyggeligt køkken med masser af plads til det hele og desuden udgang til terrassen.«

Ligesom der også er plads nok til familiens yngre generationer: der er nemlig ubeskriveligt mange værelser, hvoraf flere har fransk altan.

Istandsat og renoveret

Men som bare den perifært interesserede i boligmarkedet nok ved, så koster det, hvis huset skal være stort, og adressen skal være »rigtig«. Prisen for Per Frandsens palads ligger da nok også et stykke over, hvad de fleste har fået printet på lånebeviset.

16.500.000 kr. skal man slippe, hvis man vil flytte ind i ejendommen på adressen, der angiveligt lokker sportsstjerner til, som var der lovning på podiepladser.

For på den anden side af vejen residerer cykelrytteren Bo Hamburger nemlig - så længe det da varer. Han har ifølge Boliga Kendte også udbudt sin villa på 221 kvadratmeter til salg.

Per Frandsen spillede 23 kampe på det danske landshold - og endnu flere kampe på ungdoms-landsholdene. Blandt hans tidligere klubber er engelske Bolton Wanderers og danske FC København.

I sommer blev det offentliggjort, at han skal være træner for Hvidovre IF - tidligere har han blandt andet været træner for HB Køge.

Se Per Frandsens villa her