S-profil takker nej til »smagløst« foredrag om skattesagen

Socialdemokraternes politiske ordfører kalder det »dårlig stil« og »smagløst« at Troels Lund Poulsen og Peter Arnfeldt vil tjene penge på en sag, hvor de er blevet kritiseret.

Planche fra plan4u's eventbeskrivelse. Fold sammen
Læs mere

Det er nu muligt at booke tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V) og dennes spindoktor, Peter Arnfeldt, til at fortælle deres version af skattesagen.

Interessant, vil nogle måske tænke, men ikke Socialdemokraternes politiske ordfører, Ole Hækkerup (S). Han kunne ikke finde på at bestille de to nyslåede foredragsholdere til et arrangement for sine partimedlemmer.

»Nej, det kunne vi ikke,« afviser Ole Hækkerup tørt.

Nok har Skattesagskommissionen konkluderet, at Troels Lund Poulsen og Peter Arnfeldt ikke brugte deres indflydelse til at påvirke statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) og hendes mand, Stephen Kinnocks, skattesag. Men Troels Lund Poulsen gik ikke helt fri af kritik, understreger Ole Hækkerup.

»Når man er blevet kritiseret af en kommission og derefter vælger at se på, hvordan man kan tjene penge på at være blevet kritiseret, så er det for mig smagløst,« siger Ole Hækkerup.

»Det er virkelig dårlig stil at holde en foredragsrække om noget, hvor man faktisk er blevet kritiseret i en kommissionsundersøgelse,« understreger han.

Troels Lund Poulsen og Peter Arnfeldt holder under overskriften »House of Cards - virkelighed eller fiktion?« ti lukkede foredrag frem til april 2015, hvor de udover at levere deres personlig af skattesagen vil fortælle om, hvordan det er at være igennem så meget mediebevågenhed, som der har været omkring skattesagen.