Skandaleramte Sheens eks forlænger tilhold

En tidligere forlovet til skandaleramte Charlie Sheen forlænger sit polititilhold mod den berømte skuespiller.

Læs mere
Fold sammen

Los Angeles: Skandalerne har i årevis haglet ned over skuespilleren Charlie Sheen, der blandt andet er kendt for sin rolle som Charlie i komedieserien "Two and a Half Men".

Og nu er skuespilleren igen involveret i en sag, efter at hans tidligere forlovede Brett Rossi har fået forlænget et polititilhold rettet mod stjernen.

Brett Rossi fik i retten forleden forlænget sit midlertidige polititilhold mod Charlie Sheen, der nu er forbudt at komme tættere på sin eksforlovede end knap 100 meter, og som desuden skal undgå al kontakt, skriver The Toronto Sun.

Parret gik fra hinanden i 2014 efter otte måneder som forlovede, og i starten af april fik Brett Rossi tildelt et midlertidigt polititilhold mod "Two and a Half Men"-stjernen, efter at hun anmeldte et skænderi mellem de to til politiet i Los Angeles.

I anmeldelsen hævder Brett Rossi, at den skandaleramte skuespiller har truet hende på livet og flere gange optrådt voldeligt overfor hende tilbage i 2014.

Nyheden om polititilholdet kommer ifølge avisen, kun få dage efter at amerikansk politi har bekræftet, at Charlie Sheen i øjeblikket er genstand for en efterforskning.

Verdensstjernens tidligere forlovede sagsøger desuden skuespilleren for overfald og for angiveligt at skulle have fejlet i forhold til at informere hende om, at han var HIV-positiv.

/ritzau/FOKUS