Rost rockband skal give den gas til Grøn

Bandet The Minds of 99 er et af navnene på plakaten, når koncertturnéen Grøn løber af stablen til sommer.

De har spillet på et hav af danske festivaler, og bandmedlemmerne i det roste rockband The Minds of 99 har de seneste år turneret landet rundt med både små og store koncerter.

Til sommer kan festglade gæster se frem til at opleve bandets liveshow og dansksprogede tekster på nærmeste hold, når The Minds of 99 for første gang optræder på koncertturnéen Grøn.

Det skriver arrangøren i en pressemeddelelse og afslører dermed den femte optræden på årets koncertturné.

Bandet, der består af seks barndomsvenner, er kendt for hits som "Det Er Knud, Som Er Død" og "Ma Cherie Bon Bon", og sekstetten glæder sig til at optræde for et bredt publikum, når koncertrækken skydes i gang.

- De sidste tre år har vi spillet på rigtig store scener rundt på landets festivaler, og det her er faktisk en af de sidste store ting, som vi ikke har prøvet endnu.

- Vi glæder os også rigtig meget til at komme ud til et bredere publikum. Vi har altid ville have, at vores musik er for alle, og det hænger vores koncert på Grøn rigtig godt sammen med, siger forsangeren, Niels Brandt, i meddelelsen.

The Mind of 99s fremadstormende musikkarriere begyndte, da hitbandet vandt talentkonkurrencen KarriereKanonen i 2013.

Siden har bandet udgivet to albummer, og i 2015 blev de seks bandmedlemmer rost af anmelderne for deres åbning af Orange Scene på Roskilde Festival.

På sommerens grønne koncertturné får bandet selskab af sangeren Rasmus Seebach, poptrioen Scarlet Pleasure og popidolet Christopher.

Hitduoen Ukendt Kunstner og rapperen Sivas, der skal optræde sammen på scenen, er også med på turen.

Årets koncertturné finder sted fra den 20. til den 30. juli og starter og slutter i København. Derimellem skal koncertkaravanen til Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense og Næstved.

/ritzau/FOKUS