De har fået nyt job

Navne: Se, hvem der har fået nyt job i ugen, der er gået.

Ane Buch Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Håndværksrådet

Ane Buch er udnævnt til ny administrerende direktør i Håndværksrådet. Hun er hidtidig vicedirektør og har været konstitueret i stillingen de seneste måneder. Hun efterfølger Paul Mollerup, der forlod stillingen kort før sommerferien. Toyota Danmark

Kristian Krapper er ny administrerende direktør for Toyota Danmark. Han afløser Bas Kasteel, der er tiltrådt som direktør for CS Technical Group på Toyotas europæiske hovedkontor i Bruxelles. Kristian Krapper har været i Toyota i over 19 år og senest været administrerende direktør for Toyota Baltic.

Guava

Nils Carlsson har overtaget posten som administrerende direktør i Guava. Han har været i Guava siden 2006, da han kom fra en stilling som markedsdirektør i Telenor. Han har primært haft ansvar for den daglige drift i Sverige og overtager efter Brian Mertz Pedersen, der fortsætter som konsulent for selskabet i seks måneder.

Brdr. A & O Johansen

Morten Chrone, 43 år, er indtrådt i direktionen hos Brødrene A & O Johansen, hvor han bliver kommerciel direktør med ansvar for salg, indkøb og marketing. Han kommer fra en stilling som koncerndirektør for Byggeri Danmark hos NCC Construction.

Avis Biludlejning Danmark

Berit Vestergaard er tiltrådt i en nyoprettet stilling som marketing manager hos Avis Biludlejning i Danmark. Hun kommer fra en stilling som nordisk marketingansvarlig hos Swiss International Air Lines.

Norwegian

Johan Bisgaard Larsen, 34 år, er ansat som presse- og markedschef for flyselskabet Norwegian i Danmark. Han kommer fra teleselskabet 3 som marketing manager for Hi3G consumer marketing. Desuden er Frank Nordbjerg Olesen ansat som salgschef i Danmark, og Eva Gøtsche er ansat som account manager. Bech-Bruun

Jørgen Hauschildt indtræder som partner i Bech-Bruun. Han er advokat med speciale i insolvensret. Han har været i Abel & Skovgaard Larsen siden 1987, hvor han har været partner siden 1988 og formand for bestyrelsen siden 2007.

Koff

Mads Quistgaard, er udnævnt til administrerende direktør for Nakskov Mill Foods i Koff Koncernen. Han har siden 2002 været administrerende direktør for Crispy Food Int., som koncernen købte af Arla i 2007. Inden Koff har Mads Quistgaard været ansat hos bl.a. NKT, Kompan og Expedit.

PA Consulting Group

Rasmus Hansen, 36 år, er udnævnt til managing consultant i PA Consulting Group. Han har været ansat hos PA Consulting Group siden 2007. Ligeledes er Martin Petersen, 34 år, udnævnt til managing consultant, Janus Friis Bindslev, 31 år, og Claus Møldrup, 35 år er udnævnt til principal consultants og Esben Toftdahl Nielsen, 29 år, er udnævnt til consultant.

Rosendahl

Jan Helmer Freij, 39 år, er udnævnt til vice president for product development og sourcing & quality i designvirksomheden Rosendahl. Han indtræder samtidig i direktionen. Jan Helmer har tidligere bl.a. været ansat i Post Danmark, Royal Scandinavia og Georg Jensen.

Veksø

René Tristan Lydiksen er tiltrådt som ny international sales director i Veksø, der er en del af NRGi koncernen. Han har tidligere været direktør for management divisionen i kommunikationsbureauet Grey og strategispecialist i PriceWaterhouseCoopers.

Legoland

Søren Dalhof, 40 år, er ny direktør for Hotel Legoland. Han kommer fra en stilling som direktør for Scandic-hotellerne i Kolding og Odense..

SAS Institute

Ulrik Westring, 37 år, er ansat som relationship manager hos SAS Institute. Ligeledes er Kim Lyngholm Andersen, 49 år, ansat som relationship manager, og Michael Clement, 34 år er ansat som sales executive.

Sydbank

Torben R. Rasmussen, 49 år, er ansat som ny direktør for Sydbanks Region Århus. Han kommer fra jobbet som direktør for Århus-afdelingen i Danske Bank og skal i den første tid køre parløb med den nuværende regionsdirektør Jørn Ibsen, der går på pension i starten af 2010.

Bestyrelser:

Rosendahls-koncernen

Henning Dyremose, tidligere finansminister og koncernchef for TDC bliver ny formand for bestyrelsen for Rosendahls. Han indtræder i bestyrelsen for moderselskabet K. Rosendahls Bogtrykkeri med hovedsæde i Esbjerg og i bestyrelsen for de to datterselskaber Rosendahls – HT-Odense og Rosendahls – Schultz Grafisk.

VL-grupperne i Danmark

Søren Sepstrup Lønkvist, 44 år, er blevet medlem af bestyrelsen for VL-grupperne i Danmark. Søren Sepstrup Lønkvist er bosat i Schweiz og president & CEO for den internationale konsulentvirksomhed PI.

Prøv Berlingske Nyhedsmagasin i 2 måneder eller læs Berlingske Nyhedsmagasin som e-magasin.