Indiske betjente anklages for at voldtage mindreårig pige

To politibetjente i Indien er blevet suspenderet, efter de angiveligt har bortført og voldtaget en 14-årig pige.

INDIEN: Indisk politi har suspenderet to betjente, der menes at have bortført og voldtaget en 14-årig pige i delstaten Uttar Pradesh. Det oplyser myndighederne ifølge BBC.

Pigen blev angiveligt bortført af betjentene onsdag, hvor de tog hende med til politistationen i Musajhag og voldtog hende. Det fortæller en højtstående kilde hos indisk politi til nyhedsbureauet Press Trust of India.

Mens hændelsen bliver undersøgt, er betjentene suspenderet, tilføjer kilden.

Ifølge tribuneindia.com var det en klage fra pigens mor, som førte politiet på sporet af de to formodede voldtægtsmænd.

Historien er blot den seneste af mange rædselsvækkende sager i Indien, hvor brutale sexovergreb mod kvinder fortsat sker dagligt trods et internationalt ramaskrig over den gruppevoldtægt, der i december 2012 kostede en kvindelig studerende livet.

Den fatale gruppevoldtægt af den 23-årige kvinde udløste massive protester over hele Indien og førte til, at straffen for seksualforbrydelser blev skærpet. Der har dog været adskillige opsigtsvækkende voldtægtssager i løbet af de seneste to år.

I slutningen af november døde en teenagepige af sine kvæstelser en uge efter, at en gruppe mænd satte ild til hende, fordi hun modsatte sig deres forsøg på at forgribe sig på hende, og i december beskyldte en kvindelig passager en chauffør fra taxatjenesten Uber for at have voldtaget hende i hovedstaden, Delhi.