Tour-etapevinder får 15 sting i panden efter traktorulykke

Belgieren Dylan Teuns kom til skade i en traktor på grund af en maskinfejl, da han udførte havearbejde.

Dylan Teuns vandt 6. etape i Tour de France på La Planche des Belles Filles. Anne-Christine Poujoulat/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Halen. Den belgiske cykelrytter Dylan Teuns fejrede i juli karrierens største triumf, da han vandt 6. etape i Tour de France på La Planche des Belles Filles, men hjemkomsten efter verdens største etapeløb har været knap så festlig.

Således var den 27-årige Bahrain-Merida-rytter onsdag involveret i en hjemmeulykke med en traktor, som krævede, at han måtte sys med 15 sting i panden.

Det oplyser hans hold i en pressemeddelelse.

»Dylan pådrog sig en skade i ansigtet, som krævede 15 sting i panden. Som følge af skaden, vil han desværre misse det nært forestående Clasica San Sebastian,« lyder det fra Bahrain-Merida.

I et interview med den belgiske avis Het Nieuwsblad fortæller Teuns, at han kørte i en traktor med en maskine bag, da ulykken skete i forbindelse med noget havearbejde ved hjemmet i belgiske Halen.

»Maskinen stoppede pludselig på grund af en teknisk fejl. Det førte til, at traktoren også stoppede, og som følge af det slog jeg hovedet i rattet,« forklarer Dylan Teuns.

Nu venter altså en pause, inden han kan jagte nye sejre på cyklen.

/ritzau/NTB