Superliga-profil meldt til politiet i svindelsag

Den store svindelsag er langt fra slut for Kevin Conboy, der er blevet meldt til politiet.

Anmeldelsen der er blevet givet, lyder på underslæb.

Det skriver Avisen Danmark.

»Jeg anmelder ham med det samme, jeg opdager svindlen,« siger Rasmus Dal, formand for Rughøjen i Odense, som har meldt sagen til Fyns Politi.

734.000 kroner var i efteråret sidste år blevet overført fra Rughøjens DKadministration-konto til selskabets egen konto uden at boligforeningen havde sagt ja til det. Her tjekkede Rasmus Dal, hvem der stod anført som direktør. Det gjorde Superliga-profilen, og derfor røg politianmeldelsen hans vej.

Det samme skete til Dion Brockdorff - Conboys tidligere svoger - som også har erkendt at stå bag den store svindel, som har haft store konsekvenser for Kevin Conboys liv.

Da 31-årige Kevin Conboy i 2017 vendte hjem til dansk fodbold, havde han flere millioner kroner med sig fra sine år i hollandsk fodbold – de penge skulle lægge en solid bund for fremtiden.

Men det fundament er blevet smadret, efter han er blevet groft svindlet af  Dion Brockdorff, har Randers-spilleren tidligere fortalt.

Conboy overlod i flere år driften af tre ejendomsselskaber og et ejendomsadministrationsselskab til ekssvogeren, og det viste sig altså at være en stor fejl.

I 2018 blev Dion Brockdorff erklæret konkurs, og uden at Conboy selv var klar over det, gjorde ekssvogeren ham til direktør i selskaberne. Og samtidig begyndte Brockdorff at hive penge ud af selskaberne til sig selv.

Det var Conboys advokat, der i juni 2018 gjorde sin klient opmærksom på, at han var blevet taget ved næsen.

»Han siger til mig, at her er der ikke tale om en fejltagelse. Her går det for første gang op for mig, at han decideret har siddet i mit selskab og svindlet folk,« ssagde Kevin Conboy, der blev tvunget til at lade sine selskaber gå konkurs og politianmelde Dion Brockdorff.

Men nu står han altså selv med en anmeldelse over hovedet. Noget, Kevin Conboy dog tager helt roligt, fortæller han til Avisen Danmark.

»Jeg ved, jeg ikke har lavet noget kriminelt, og jeg er dybt ulykkelig på Rughøjens vegne,« siger Randers-spilleren.

Dion Brockdorff har erkendt, at han har misbrugt sin tidligere svogers penge, og at fodboldspilleren ikke har vidst noget om det, han havde gang i. Men det kan stadig få konsekvenser for Kevin Conboy. Erklæres han skyldig i de kommende konkurssager, kan han ende med at stå tilbage med en regning på op til 10 millioner kroner.

Kevin Conboy, der har to børn, var som følge af pengemangel nødsaget til at aflyse sit bryllup.