Coloplast-top til rådgivningsfirma

Ny i job. Coloplasts chef for investor relationer bliver partner i rådgivningsfirmaet Reliance A/S.

Siden begyndelsen af 2004 har Jørgen Fischer Ravn stået i spidsen for Coloplasts investor relationsfunktion, og har således været ankermand i C20-selskabets kommunikation med investorer og analytikere.

Nu sætter han sig over på den anden side af bordet. Jørgen Fischer Ravn, 38 år, tiltræder som seniorrådgiver og partner i Reliance A/S, der rådgiver børsnoterede virksomheder, og virksomheder på vej på fondsbørsen.

Jørgen Fischer Ravn har ti års erfaring fra medicoindustrien, heraf fem år som leder.

I egenskab af tidligere koncernmiljøchef hos Coloplast har Jørgen Fischer Ravn indsigt i ikke-finansiel rapportering inden for blandt andet det sociale og miljømæssige område.

- Det er en yderst professionel IR-chef, der indtræder som partner i Reliance. Ud over at være blandt Danmarks dygtigste udøvere af investor relations, har Jørgen Fischer Ravn stor indsigt i ikke-finansiel rapportering, virksomhedsetik og corporate governance. Reliance’s kunder vil drage stor nytte af Jørgen Fischer Ravns erfaringer fra en af fondsbørsens mest velestimerede virksomheder, siger partner og stifter af Reliance, Poul Lykkesfeldt.

Jørgen Fischer Ravn tiltræder i Reliance den 1. oktober 2007. Ud over Poul Lykkesfeldt består partnerkredsen i Reliance af tidligere chefredaktør for Reuters i Danmark, Per Bech Thomsen.

Reliance vil forsætte udbygningen af teamet af seniorrådgivere med en baggrund inden for finansiel kommunikation, erhvervsjournalistik, investor relations og aktieanalyse.

- mja