Advokatfirma napper stor luns af konkurrents partnere

Et af landets største advokatfirmaer må se en flok partnere og advokater gå til et andet advokatfirma.

Plesner har hovedsæde i det såkaldte Kobbertårn i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto: Plesner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Advokatfirmaet Accura henter en større flok partnere og advokater hos et af landets største advokatfirmaer, Plesner. Især på området fast ejendom tager Accura for sig af retterne og henter fire nye partnere, fremgår det af en meddelelse fra Accura.

Formålet er at styrke rådgivning af kunder i forbindelse med komplekse transaktioner, og foruden ejendomsområdet klæder Accura sig bedre på ved at hente tre nye partnere inden for virksomhedshandel.

Egen liga

Thomas Weincke, partner og bestyrelsesformand i Accura,  begrunder oprustningen med, at Accura vil være i sin »egen liga« inden for rådgivning om transaktioner.

»Optagelsen af de nye partnere er endnu et vigtigt skridt mod opfyldelsen af den ambition,« skriver han i meddelelsen.

Overfor Børsen afviser han, at den massive overflytning af partnere bunder i økonomiske gulerødder til de nye partnere. Angiveligt har vederlag »ikke været et tema overhovedet« i forhandlingerne med de nye medarbejdere.

Ledende partner hos Plesner, Tom Kári Kristjánsson, har denne kommentar til de i alt syv partneres skift, der sker fra 1. maj 2020.

»Jeg har den tilgang til det, at det er ærgerligt at sige farvel til gode kolleger. Men de flytter til et godt firma, som vi har et godt samarbejde med.«

Ingen bekymring

Tom Kári Kristjánsson er heller ikke bekymret for effekten af partnerens beslutning.

»Vi har tidligere været i stand til at tiltrække profiler og lukke hullerne, når vi har mistet gode folk. Det er en del af dynamikken i branchen. Nu har vi frem til 1. maj til i ro og mag at kigge på vores ejendomsteam – hvor de fleste er gået fra – og se på i hvilket omfang, vi har behov for at tilføre nye profiler,« siger han.
.