Telegiganten AT&T opjusterer forventninger til årets resultat

Den amerikanske telegigant AT&T er onsdag kommet med en ny strategi samt en overtagelse af Directv og to mexicanske selskaber.

Af AT&T's nye strategi fremgår det, at telegiganten forventer fremgang de kommende tre år. Allerede i år vil både overskuddet og indtjeningen stige.
Læs mere
Fold sammen

Af den nye strategi fremgår det, at telegiganten forventer fremgang de kommende tre år. Allerede i år vil både overskuddet og indtjeningen stige.

- Væksten vil afspejle AT&T's position som en integreret udbyder af underholdning og kommunikation, skriver Bloomberg News.

Telegiganten er ligeledes kommet med et opjusteret resultatforventning til 2015 på mellem 2,62-2,68 dollar mod markedets forventninger på 2,57 dollar, ifølge Bloomberg News.

- Vi er et anderledes selskab i forhold til begyndelse af året, og det kan man se i det, vi kan tilbyde kunderne og i vores strategi. Vi kan blandt andet nu levere integrerede løsninger, som adskiller os fra vore konkurrenter, lød det fra telegigantens administrerende direktør og bestyrelsesformand Randall Stephenson, da han fremlagde den nye strategi op de opjusterede forventninger.

- Med vores landsdækkende tilstedeværelse, leverandør af tv, bredbånd samt mobildækning fra kyst til kyst, er vi i en position som ingen andre med hensyn til at lede og udvikle fremtiden i industrien, lød det fra direktøren.

AT&T er det største udbyder af betalings-tv ikke bare i USA men i verden med mere end 26 mio. abonnenter i USA, 19 mio. kunder i Latinamerika. Samtidig har giganten blandt andet 132 mio. trådløse kunder og tilbyder 4G-dækning til 310 mio. mennesker.