Swipp hæver beløbsgrænsen markant

På tirsdag hæver Swipp den daglige grænse for, hvor mange penge en kunde kan overføre via app'en, fra 10.000 til 25.000 kroner.

Fra på tirsdag er det slut med at se 10.000 som den øverste grænse for overførsler via Swipp. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Direktørens målsætning har fra begyndelsen været, at det skal være muligt at købe en bil via Swipp.

Og det er måske ikke længere så urealistisk for Martin F. Andersen, der står i spidsen for den mobile betalingsløsning, der længe har stået i skyggen af storebror MobilePay. Nu træder Swipp dog et skridt tættere på Danske Banks betalingsapp, idet de tirsdag hæver den daglige beløbsgrænse fra 10.000 til 25.000 kroner.

»Med dette tiltag bliver Swipp mere interessant for andre erhvervskunder end tidligere. Vi vil hen over efteråret se Swipp i en række nye butikker, hvor det blandt andet bliver muligt at købe udstyr til hjemmet for op til 25.000 kroner med mobilen. På længere sigt er målet for os at gøre det muligt at købe en bil hos bilforhandleren med en QR-kode og et enkelt swipp,« siger Martin F. Andersen.

Når forbrugerne betaler med Swipp, benytter app'en sig af en såkaldt konto til konto-funktion, hvor MobilePay modsat kører over Dankort-systemet med Nets som mellemmand. Det betyder, at der altid vil være dækning på en Swipp-transaktion, hvis den gennemføres, mens en betaling via MobilePay risikerer ikke at nå frem, hvis kunden ikke har penge nok på sin konto. Derudover har Swipp ingen årlig grænse for, hvor meget kunderne må overføre via app'en. Begrænsningen ligger blot i, at der skal være tilstrækkeligt med penge på vedkommendes konto.

Ambitionen hos Swipp lyder på, at de med den nye beløbsgrænse kan tage hul på et marked, som ingen mobilbetalingsløsninger endnu har fat i. Således vil selskabet gerne begynde at samarbejde med blandt andet guldsmede, rejsebureauer og elektronikbutikker.

»Desuden leverer mange håndværks- og serviceerhverv ydelser for mere end 10.000 kroner til private, og med den nye beløbsgrænse giver Swipp mulighed for at foretage hurtig og sikker betaling, straks efter færdiggørelsen af arbejdet. Vi er glade for at kunne tilbyde en ny og sikker betalingsform til disse erhverv,« forklarer Martin F. Andersen.

Allerede kan forbrugerne betale med Swipp i mere end 10.000 butikker i hele landet.

TV: Swipp: Nyt betalingssystem lanceres i dag