Skønhedskonkurrence på mobiltelefonen

Kameratelefoner er blevet hvermandseje, og den teknologiske udvikling fortsætter med at omforme kendte fænomener. Senest har danske iværksættere søsat skønhedskonkurrencen Miss Mobil.

Sådan så en skønhedskonkurrence ud - nu sker det hele gennem mobilen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Skønhedskonkurrencer til mobil- og teknikmesser er almindelige i Østeuropa, og skønhedskonkurrencer for computeranimerede babes har også været afholdt. Men nu kommer Miss Mobil, hvor rigtige piger med kameratelefoner kan dyste på udseendet.

”Konceptet kan på mange måder sammenlignes med den verdenskendte Miss World konkurrence. Som noget nyt foregår det i stedet via mobilen og nettet. Det eneste der kræves for at deltage er, at pigerne har en mobiltelefon med indbygget kamera”, siger Torbjørn Flensted fra MissMobil.dk

Konkurrencen åbner officielt til august, men allerede nu kan kandidater ansøge om at være med i konkurrencen. Det eneste det kræver, er et billede taget med en mobiltelefon og en tilmelding på hjemmesiden missmobil.dk.

Vinderen bliver fundet ved afstemninger på Internettet og pr. SMS, hvor alle interesserede kan stemme. Arrangøren er Sejberg Media, der står bag Internetportalerne hot.dk og love.dk, og deres ambition er 5.000 kandidater til titlen som Miss Mobil.