Simcorp vokser over hele linjen

Softwareselskabet Simcorp har haft fremgang over hele linjen i de første tre måneder af 2017.

Simcorp Hovedsæde. Fold sammen
Læs mere
Foto: AndersZ

Selskabet, der tjener sine penge på at sælge software og services til de allerstørste investeringsselskaber i verden, løftede omsætningen med 19,3 pct. i første kvartal til 73,1 mio. euro.

Det gav et driftsoverskud på før finansposter, EBIT, på 10,2 mio. euro, hvilket er en fremgang fra 5,9 mio. euro i samme periode året før.

Ifølge estimater fra Bloomberg var der ventet en omsætning på 69,2 mio. euro, mens EBIT-overskuddet var en anelse under forventningerne på 11,1 mio. euro.

»Første kvartal var et solidt kvartal for Simcorp. Vi er tilfredse med at kunne sige velkommen til en ny kunde i det vigtige amerikanske marked, og vi er tilfredse med vores stigende forretninger med eksisterende kunder,« siger administrerende direktør Klaus Holse i en kommentar til regnskabet.

Selskabet havde ved udgangen af første kvartal kontrakter, som dækker 237 mio. euro af omsætningen for 2017 mod 202 mio. euro i samme periode af sidste år.

Simcorp fastholder forventningerne til 2017 om en omsætningsvækst på 7-12 pct. målt i lokal valuta og en overskudsgrad (EBIT-margin) på 25-28 pct. i lokal valuta.