SIF ser stadig muligheder for oprykning

Silkeborg IF præciserer i sin periodemeddelelse for året første ni måneder sine forventninger til den øvre ende af det tidligere udmeldte interval.

Samtidig fastholder ledelsen troen på, at man kan rykke op i Superligaen næste år.

Selskabet bag fodboldklubben venter nu et resultat før dagværdireguleringer og skat på 0-2 mio. kr. mod tidligere minus 2 til plus 2 mio. kr. Det er positivt påvirket af salget af Marvin Pourié til FCK.

- Om end holdet i perioden har leveret svingende sportslige præstationer, er holdet aktuelt blot fem point fra en oprykningsplads, og tilmed med en kamp færre end de øvrige oprykningskandidater, skriver Silkeborg og fortsætter:

- Det er derfor fortsat ledelsens vurdering, at der er gode muligheder for, at selskabets overordnede mål om at sikre oprykning til landets bedste fodboldrække, kan realiseres med det nuværende sportslige set up.

Silkeborg ligger for øjeblikket på en syvendeplads i 1. division med 24 point. Andenpladsen sidder AC Horsens på med 29 point, mens Hobro har sat sig tungt på førstepladsen med 35 point. Silkeborg tabte i anden runde med 5-0 til Hobro og i tredje runde med 1-0 til AC Horsens.

/ritzau/FINANS