Politiken-redaktør til Euroman

Kasper Steenbach fra Politiken bliver ny chefredaktør på Euroman.

Egmont Magasiner har ansat ny chefredaktør på Euroman Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen
Euroman har fundet sin nye chefredaktør på Rådhuspladsen. Politiken-redaktør Kasper Steenbach skal fra 1. januar stå i spidsen for Egmont Magasiners populære og profilerede livsstilsmagasin for mænd. Han har tidligere været journalist og redaktionschef på Euroman, men den 40-årige journalist har siden 2007 haft stillingen som redaktør for Politikens weekendkultursektioner.

»Euroman har et stort talent og et højt ambitionsniveau i alle led af produktionen, når det kommer til at folde den gode historie ud. Det glæder jeg mig til at blive en del af igen og ikke mindst udvikle yderligere,« siger Kasper Steenbach i en pressemeddelelse. Kasper Steenbach overtager stillingen som chefredaktør efter Jens Vilstrup, som sagde op i august efter blot ni måneder i jobbet.


Inden Jens Vilstrup var Mads Lange i spidsen for Euroman i 12 år. Egmont Magasiners magasinchef, Monica Bundgaard, glæder sig til at arbejde sammen med sin tidligere kollega.

»Han er dygtig og seriøs og har en naturlig interesse for de områder, som Euroman beskæftiger sig med. Jeg er sikker på, at vi med Kasper ved roret kan sikre og udvikle det respekterede magasinbrand som Euroman er,« siger hun i en pressemeddelelse.

Hvorvidt den nye chefredaktør holder længere tid end sin forgænger må tiden vise.