Parken afviser rigmandsrygter

Underholdningskoncernen Parken har ikke fået henvendelse fra russisk rigmand om aktiekøb, siger bestyrelsen efter voldsom kursstigning på børsen fredag formiddag. (Opdateret kl. 10.11)

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Underholdningskoncernen Parken oplyser i en pressemeddelelse, at man er ikke involveret i nogen forhandlinger om udstedelse af nye aktier eller frasalg af aktiviteter, og har heller ikke modtaget nogen henvendelser herom.

Bestyrelsesformand, den tidligere finansdirektør i TDC, Hans Munk Nielsen, dementerer, at der fredag formiddag skulle holdes telefonmøde i bestyrelsen om et muligt aktiesalg til sønnen af den russiske rigmand Roman Abramovich.

"Parken Sport & Entertainment har ikke modtaget nogen henvendelser om en rettet emission, og der afholdes ikke noget telefonmøde i bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment i dag. Parken Sport & Entertainment er endvidere ikke involveret i nogen forhandlinger om udstedelse af nye aktier eller frasalg af aktiviteter og har heller ikke modtaget nogen henvendelser herom," skriver Hans Munk Nielsen i en meddelelse til Københavns Fondsbørs.