Parken-aktien tordner op på rygter om russisk opkøb

Aktierne i FCK-ejeren Parken Sport & Entertainment tordner i vejret fredag, på rygter om at en søn af den russiske mangemilliardær Roman Abramovitch vil gå ind i selskabet.

Den russiske milliardær Roman Abramovich (til højre), som her i Zürich hilser på den russiske premierminister Vladimir Putin (til venstre), ejer allerede fodboldklubben Chelsea. Derfor må den 17-årige søn ind som mulig opkøber i Parken. Arkivfoto: Matthew Childs, Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Carsten Koch, direktør for Lønmodtagernes Dyrtidsfond, der er den største enkeltaktionær i Parken, har bekræftet at han har holdt møde med Roman Abramovitch' 17-årige søn Arkadij, og ifølge Ekstra Bladet skal bestyrelsen i Parken i dag diskutere situationen på et telefonmøde.

Rygterne har fået Parkens aktiekurs til at stige med raketfart. Alene i dag, fredag, er aktiekursen steget med op til 23,50 kr., eller 21,3 pct., til kurs 134. I forhold til sidste fredag er kursen nu steget med ikke mindre end 53 pct. Parken har dermed en markedsværdi på 1,3 milliarder kr.