Norwegian aflyser alle dagens flyafgange til og fra Aalborg

Flere hundrede flypassagerer må mandag sidde i busser mellem hovedstaden og Nordjylland i stedet for den hurtige tur gennem luften.

Arkivfoto. Flere hundrede flypassagerer må mandag sidde i busser mellem hovedstaden og Nordjylland i stedet for den hurtige tur gennem luften.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Rune Feldt Rasmussen

Norwegian har aflyst alle dagens ankomster og afgange til og fra Aalborg mandag - og problemerne rækker ind i tirsdagen, skriver DR P4 Nordjylland.

Aflysningerne skyldes ifølge selskabet mangel på flypersonale.

»Der er ikke fra Norwegians side kommet en officiel forklaring på aflysningerne, bortset fra koden »crewmangel« sendt til Aalborg Lufthavn,« siger Rikke Mølgaard, salgs- og marketingdirektør, Aalborg Lufthavn til DR P4 Nordjylland.

Rikke Mølgaard opfordrer passagerer og folk der skal hente og bringe til at orientere sig på Aalborg Lufthavns hjemmeside.

Der var tale om fyldte fly, som måtte aflyses mandag morgen.

Afgangen fra Aalborg 8:40 i morges blev aflyst, det samme gør ankomsten mandag eftermiddag 14:10 og den efterfølgende afgang 14:40.

Også to flyvninger i aften er ifølge Rikke Mølgaard aflyst, hvilket betyder, at der heller ikke afgår noget fly til København med Norwegian klokken 7 tirsdag morgen.