Norwegian åbner ny rute til Argentina

Det norske lavprisluftfartsselskab Norwegian åbner nu en direkte rute mellem London Gatwick og Buenos Aires i Argentina. Det bliver selskabets første direkte flyvning til Sydamerika.

Norwegian åbner en direkte rute mellem London Gatwick og Buenos Aires i Argentina. Fold sammen
Læs mere
Foto: TT NEWS AGENCY

- Lanceringen af ruten til Buenos Aires er en ny milepæl for Norwegian og en vigtig del af vores globale strategi. Dette er den allerførste rute til Sydamerika og markerer starten på selskabets planer om ekspansion i Argentina, siger Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos, i en pressemeddelelse.

Det norske selskab har et datterselskab i Argentina. Og det er det, der vil oprette baser, ansætte nye medarbejdere og lancere nye ruter i Argentina. Norwegian har nemlig ansøgt myndighederne om at måtte flyve indenrigs i Argentina.

Bjørn Kjos mener, at landet er et meget interessant marked med store muligheder.

- Dagens flytilbud i Argentina og Sydamerika er relativt begrænset, hvorfor vi ser frem til at give argentinerne billige flybilletter både på indenrigs- og udenrigsruter i nær fremtid, siger direktøren.

Den første flyvning mellem London og Buenos Aires er sat til 14. februar næste år. Norwegian vil flyve på ruten fire gange ugentligt.