Microsoft vil stadig have Yahoo

Steve Ballmer tror stadig på en aftale med selskabet, som sagde nej til at blive købt.

Microsofts topchef Steve Ballmer tror stadig, at der er håb for en aftale med konkurrenten Yahoo, sagde han torsdag i New York. Foto: Shannon Stapleton, Reuters/Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Microsofts kærlighed til Internet-selskabet Yahoo er ikke svundet, og topchef Steve Ballmer nærer stadig håb om, at det ender i ægteskab.

Det lod han forstå torsdag på en mediekonference i New York.

»Jeg er sikker på, at når det er passende, vil vi få en chance for at sætte os ned og tale,« sagde Steve Ballmer og henviste til, at han havde haft en enkelt telefonsamtale med Yahoos nye, stærke kvinde, Carol Bartz, som tog over i Yahoo i januar.

God mulighed for aftale

Hun afløste Jerry Yang, der som chef afviste Microsofts frierier og tegnebog og krævede flere penge, hvis snakken skulle nå videre. Det skete ikke, Microsoft trak sig efter at have budt 47,5 milliarder dollars for Yahoo.

»Med mindre jeg tager helt fejl, ville jeg over tid forvente, at der er en god mulighed for en aftale,« sagde Steve Ballmer.

Microsoft er interesseret i Yahoo for at kunne stå bedre mod konkurrenten Google. Yahoo var, før Google kom til, synonym med Internet-søgning.