Maersk Training samarbejder med Edrilling om nye serviceydelser

Maersk Training og norske Edrilling har indgået et samarbejde, der skal forbedre boreoperationer, øge effektiviteten og reducere omkostninger for olie- og gasselskaber.

Det nye partnerskab vil tilbyde services om alt fra boring af oliekilder og teste ny teknologi til at verificere procedurer, skriver branchesitet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Samarbejdet mellem de to firmaer er rettet mod at skulle assistere globale udforsknings- og produktionsselskaber samt boreselskaber såvel som at service virksomhederne i at træffe bedre beslutninger for boringer.

Det skriver branchesitet Offshore Technology.

Det nye partnerskab vil tilbyde services om alt fra boring af oliekilder og teste ny teknologi til at verificere procedurer, skriver branchesitet.

Maersk Trainings administrerende direktør, Claus Bihl, glæder sig over samarbejdet.

- Vi er nu i stand til at assistere vores kunder i at sikre, at de fornødne kompetencer er til stede ved at vurdere og træne holdene ude på olieboreplatformene i forhold til specifikke brønde via avanceret fuldskala simulatorer overalt i verden, såvel som at træne procedurer-disciplin i omgivelser tæt på virkeligheden, siger han til mediet.

Edrillings nye bore- og ingeniørsoftware for simulatorer vil gøre det muligt at teste flere mulige scenarier ude ved oliekilderne, og det hjælper operatørerne med at forberede sig på operationer offshore.

- Tiden kalder på forandringer, innovative løsninger og services vil hjælpe os med at nå et niveau for olieborings-operationer. som er hurtigere, sikrere og mere effektive, forklarer Edrillings administrerende direktør, Tor Olav Schibevaag.

Maersk Training åbnede i november sidste år en ny offshoresimulator i Houston Texas til træning af personale fra olie- og gasselskaberne på.