Kim Larsen tjener styrtende med penge på sin musik

Overskuddet er firdoblet for sangeren Kim Larsen. Seneste regnskaber for hans to holdingselskaber viser, at han er god for over 73 millioner kroner.

Kim Larsen på Jelling Musikfestival Jelling Musikfestival 2016. (Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Scanpix 2016) Fold sammen
Læs mere
Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen

En af landets mest populære og folkekære musiker, Kim Larsen, tjener stadig styrtende med penge på sin musik.

Nye regnskaber fra Kim Larsens personlige holdingselskaber, Kim Larsen ApS og K.Larsen ApS, viser nemlig, at det går rigtig godt med indtjeningen.

Det skriver Finans.dk.

Kim Larsen ApS, der er det største af holdingselskaberne, kom ud af regnskabsåret 2016/2017 med et overskud efter skat på 9,2 mio. kr. Han udbetaler i samme ombæring 2,1 mio. kr. til sig selv i ekstraordinært udbytte.

I Kim Larsens andet holdingselskab, K.Larsen ApS, hvis aktivitet består af investering i værdipapirer, var der et overskud på omkring 200.000 kr.

Kim Larsen er en af de mere velpolstrede musikere i Danmark med en samlet egenkapital i de to holdingselskaber på 73,5 mio. kr.

Kim Larsen er stadig særdeles aktiv. I år har han spillet på en række festivaler og har udgivet albummet »Øst For Vesterled«, der modtog pæne anmeldelser - ikke mindst i Berlingske, hvor musikanmelder Mads Hendrich kvitterede med fire stjerner og kaldte albummetfor vitalt og vedkommende.

I 2018 skal Kim Larsen atter på Danmarksturné og de i alt 24 koncerter er allerede udsolgt.