Kim Larsen lægger flere millioner til formuen

Selvom Kim Larsen nu er siddende til sine koncerter med Kjukken, er han still going strong - men hans økonomi er still going stronger.

Torsdag aften den 6. august 2015 gav Kim Larsen koncert på Smukfest Fold sammen
Læs mere
Foto: Sophia Juliane Lydolph

Kim Larsen, der fylder 70 om 14 dage, er stadig bundsolid som leverandør af fængslende melodier og sange til det danske folk. Men hvor det begynder at værke noget i Kim Larsens rygstykker, bliver den finansielle side af manden bare stærkere og stærkere.

Af det netop offentliggjorte regnskab for Kim Larsen ApS for det skæve regnskabsår 2014/15 fremgår det, at formuen i det forgangne år er vokset med 4,5 mio. kr. til 58,5 mio. kr. Og selskabet har ikke nogen nævneværdig gæld.

Kim Larsen ApS har sidste år haft en noget lavere aktivitet. Bruttofortjenesten er i hvert fald dalet til 4,9  mio. kr. fra 7,6 mio. kr. året før, og resultatet af selve musikvirksomheden er faldet til 2,6 mio. kr. fra 3,9 mio.

Til gengæld har Larsen kunnet bogføre en markant stigning i de finansielle indtægter i det forgangne år, således at kan kommer ud af året med et overskud før skat på 6,3 mio. kr. mod 3,4 mio. kr. året før.

Fremgangen i finansposterne skyldes dog først og fremmest værdireguleringer.