Kendt dansk kommunikationsbureau går i opløsning

De fem partnere i rådgivningsfirmaet Jøp, Ove & Myrthu CPH har netop meddelt, at de, senest ved årets udgang, opløser virksomheden og fortsætter for dem selv.

Esben Høstager, der er seniorpartner og bestyrel­sesformand i det snart opløste rådgivningsfirma Jøp, Ove & Myrthu CPH. Fold sammen
Læs mere

I 1989 blev kommunikationsvirksomheden Jøp, Ove & Myrthu A/S etableret, som en af landets første.

I 2013 lukkede den ned, da et generationsskifte gjorde, at virksomheden blev til to uafhængige, der skulle have forskellige ejerkredse. Det ene fik base i København og navnet Jøp, Ove & Myrthu CPH P/S, den anden i Jylland med navnet Jøp, Ove & Myrthu Vest P/S. Nu har det københavnske rådgivningsfirma Jøb, Ove & Myrthu CPH valgt at droppe samarbejdet, skriver de i en pressemeddelelse.

»Vi har drevet en både professionel, lønsom og samtidig skæg virksomhed sammen i mange år, men må i dag konstatere, at vi ser meget forskelligt på, hvordan virksomheden skal udvikle sig – og så har man jo noget at tale om. Og det gjorde vi så,« siger Esben Høstager, der er seniorpartner og bestyrel­sesformand i det snart opløste rådgivningsfirma Jøp, Ove & Myrthu CPH.

Ejerkredsen, der ud over Esben Høstager, tæller Lars Jørgensen, Niels Hovmand, Christian Lemvigh og Hanne Fast Nielsen, går nu i gang med en udramatisk forvandling af den fælles virksomhed.

»Vi glæder os over, at vi haft et godt år. Vi har styr på økonomien og penge på bogen. Derfor var beslutningen om at fortsætte hver for sig heller ikke specielt svær. Vi tror, det er bedst for alle parter – først og fremmest vores kunder – at vi nu tager dette skridt, splitter op og kører videre hver for sig,« siger Esben Høstager.

Der fem partnere fortsætter med at rådgive de kunder, de hver især har haft kundeansvaret for, blot i deres egne selskaber.