DSV-overtagelse sender tunge drenge ud i kulden

Der er lagt op til store udskiftninger i den stjernespækkede DFDS-bestyrelse i forbindelse med DSV´s indtræden som ny stærk aktionær.

Læs mere
Fold sammen
Det lå i kortene, at næstformand Vagn Sørensen, der er formand i bl.a. TDC og flere kapitalfonds-ejede virksomheder, skulle tage over på formandsposten i DFDS' bestyrelse, når Ivar Samrén på den kommende generalforsamling træder tilbage og falder for aldersgrænsen.

Men nu rykker DSV-folk i stedet for ind efter at have overtaget en stor aktiepost - og fragten komme for alvor i fokus. Det skriver nyhedsbrevet Take Off.

"Der er afgørende ændringer på vej i DFDS bestyrelse på den kommende generalforsamling, hvor mindst tre topfolk fra DSV er indstillet. Dermed er det usandsynligt, at næstformand Vagn Sørensen rykker op i formandsstolen. Der er næppe lagt op til de store satsninger på passagersiden i den kommende tid i DFDS," skriver Take off. Ifølge Berlingske Tidende må Ivar Samrén, Vagn Sørensen, fhv. Ikea direktør Anders Moberg og Lene Skole, finansdirektør i Coloplast formentlig forlade bestyrelsen for bl.a. at give plads til DSV`s formand Kurt Larsen og adm. direktør Jens Bjørn Andersen samt adm. direktør Bent Østergaard, der alle er indstillet til den ny bestyrelse.

(RB-Børsen)