Drinksproducent udskyder "superbryggeri"

Diageo, der blandt andet producerer Smirnoff-vodka, Johnny Walker-whisky og Guinness-øl har udskudt planerne om at bygge et ”superbryggeri” til en værdi af 600 millioner pund.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
Diageo, der er verdens største drikkevareproducent med mærker som Smirnoff, Johnny Walker og Guinness i huset mærker også finanskrisen helt inde på livet.

Selskabet havde planer om at bygge et kæmpe ”superbryggeri” i Irland eller Storbritannien, men har nu valgt at udskyde byggeriet og spare de 600 millioner pund, bryggeriet ville koste. Det skriver Times Online.

Det nye bryggeri, der er udskudt på ubestemt tid ville have haft en kapacitet på fem millioner hektoliter øl om året, og skulle primært have leveret Guinness-øl til eksport.

Og skal man finde noget positivt i udskydelsen af byggeriet er det at Diageos planer om at lukke to mindre bryggerier i Dundalk og Kilkenny og derved skære 450 stillinger også er sat på pause.

I stedet for at kaste sig over byggeriet vil Diageo nu foretage en “strategisk gennemgang af sine investeringer”, hvilket forventes at tage et par måneder, skriver Times Online.