Van Gaal rasende efter nederlag til Chelsea

Manchester United-manager Louis van Gaal var mildt sagt rasende efter nederlaget til Chelsea. Det gik ud over en engelsk journalist.

Louis van Gaal har et rygte som en ilter mand, der bestemt ikke bryder sig om journalister. Det omdømme levede han til fulde op til efter det spinkle 0-1-nederlag til Chelsea, der punkterede alle United-drømme om at gøre sig gældende i opløbet til det engelske mesterskab.

Han var ikke meget for at give sit syn på nederlaget overfor BBC.

»Det er lige meget, hvordan jeg føler. Jeg behøver ikke at sige så meget. I fodbold handler det kun om mål, og de (Chelsea, red.) scorede ét mål på deres første skud på mål. Mod Crystal Palace var det først i det 90. minut, de scorede, så de gjorde det bedre i dag,« lød det hånligt fra van Gaal, hvis blodtryk steg gevaldigt, da han blev spurgt til, om han var frustreret efter nederlaget.

»Jeg er ikke frustreret. Jeg er meget stolt af mit hold. Hvorfor skal jeg være frustreret? Vi spillede den bedste kamp i sæsonen,« sagde han opfarende.

Og så tog det for alvor fart, da han blev spurgt om Ander Herrera, der forsøgte at filme sig til et straffespark i kampens overtid.

»Hvis man skal snakke om det, skal man også snakke om målet.«

Du mener altså, der er frispark på Falcao ved Chelseas mål?

»Måske kan du se replayen i fjernsynet.«

Så du synes, der er frispark?

»Nåååååå, du så det også,« lød det endnu engang hånligt fra van Gaal, der slap for flere spørgsmål i interviewet.

United ligger nummer tre i Premier League efter 33 kampe.