Tuchel fryder sig over målfest i sejr over Juventus

Fire mål mod et hold, som forsvarer sig så godt, som Juventus gør, er en fantastisk præstation, siger Tuchel.

Cheftræner Thomas Tuchel (til højre) og højreback Reece James (til venstre), efter at James havde gjort det til 2-0 til Chelsea i tirsdagens Champions League-brag mod Juventus. Hannah Mckay/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

London. Der var roser at hente for Chelsea-spillerne, da cheftræner Thomas Tuchel talte til pressen efter tirsdag aftens 4-0-sejr over italienske Juventus.

Tyskeren frydede sig over målfesten.

- At score så mange mål mod et hold, der forsvarer sig så kløgtigt, er en fantastisk præstation, siger han på et pressemøde vist på det britiske onlinemedie Sky Sports efter kampen.

Midtstopper Trevoh Chalobah åbnede scoringen fra tæt hold, inden højreback Reece James og Callum Hudson-Odoi gjorde det til henholdsvis 2-0 og 3-0.

Alle tre kommer fra Chelseas eget ungdomsakademi.

Men målfesten var endnu ikke slut, for tyske Timo Werner kom på banen i anden halvleg, og i kampens døende minutter gjorde han det til 4-0 til Chelsea.

Nu venter der en velfortjent pause for Chelsea-spillerne, siger Tuchel.

- Nu er det vigtigt at huske at nyde det. Ikke hvile på laurbærrene - men huske at nyde fridagen i morgen, siger han.

Med sejren sikrede Chelsea sig en billet til slutspillet i Champions League, hvor Juventus også er sikret deltagelse.

I sidste runde af gruppespillet møder Chelsea russiske Zenit Sankt Petersborg, mens Juventus møder svenske Malmö FF, der har danske Jon Dahl Tomasson i spidsen som cheftræner.

Zenit Sankt Petersborg er allerede via tredjepladsen i gruppen sikret avancement til Champions League's lillebrorturnering Europa League, og Malmö er færdige i denne sæsons europæiske fodboldturneringer, efter at klubben maksimalt kan samle fire point.

Jon Dahl Tomassons mandskab smed en sejr over styr i sidste øjeblik, hvor russerne fik tilkendt et straffespark, hvis følgende scoring gjorde det til 1-1 og definitivt satte et punktum for Malmös drømme om at spille med i Europa League i år.

- Julen kom tidligt i Rusland i år, sagde Jon Dahl Tomasson om straffesparkskendelsen på et pressemøde efter kampen.

/ritzau/