To danske par finaleklar ved Copenhagen Masters

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der spilles i disse dage Yonex Copenhagen Masters i Falconer Salen på Frederiksberg, og turneringen blev åbnet med dansk succes. Herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen slog russerne Vladimir Ivanovic og Ivan Sozonov.

Mathias Boe og Carsten Mogensen er således klar til finalen efter i to sæt med cifrene 21-18 21-15 at have slået det russiske par, der er europamestre, og som slog danskerne ud i semifinalen ved netop EM.

»Det var rigtig fornuftigt at slå dem. Vi har stor respekt for russerne, og har faktisk tabt til dem flere gange, så det var en rigtig god sejr. De spiller altid meget stresset og går altid meget på serven og modtagningen. Og så har Ivanov et rigtig giftigt smash, når de kommer i offensiven. Men jeg var faktisk positivt overrasket over vores eget spil,« siger Mathias Boe ifølge Badminton Danmarks hjemmeside.

Finalen i herredouble spilles søndag, og Mathias Boe og Carsten Mogensens modstander bliver fundet senere lørdag, når Lim Kim Wah og Ow Yao Han møder Mads Conrad-Petersen og Anders Skaarup Rasmussen.

Carsten Mogensen var dog allerede i spil igen kort efter sejren i herredouble, da han agerede stand-in for Mads Pieler Kolind i mixeddoublen med Kamilla Rytter Juel. Sammen slog tyske Michael Fuchs og Birgit Michels i to sæt. Dermed skal Carsten Mogensen altså spille to finaler søndag.