Team CSC forsvarede førertrøjen i Tyskland

Team CSC's Jens Voigt forsvarede tirsdag den gule førertrøje i Tyskland Rundt, da han blev toer på kongeetapen. Etapen blev vundet af David López Garcia.

Ganske overraskende kunne Team CSC tyske veteran, Jens Voigt, for fjerde dag i træk trække den gule fører trøje over hovedet efter en etape i Tyskland Rundt. På den 157,5 kilometer lange femte etape - kongeetapen i løbet - til Rettenbachferner blev han toer fem sekunder efter David López Garcia fra Caisse d'Epargne, og han udbyggede dermed samtidig sin føring i det samlede klassement.

Voigt sad længe med på den 12,3 kilometer lange sidste stigning uden for kategori, men på de sidste kilometer måtte han slippe.

- Det gik hektisk for sig. Der var mange angreb. Men som ventet blev det først afgjort til allersidst, og der havde jeg det nogenlunde under kontrol, sagde Jens Voigt til den tyske tv-stadion ARD umiddelbart efter etapen.

Onsdag bliver en anderledes overkommelig dag for rytteren, da de 175 kilometer er på forholdsvis flad vej mellem Laengenfeld og Kufstein

/ritzau/