Sevilla-spiller død efter hjerteanfald

Christian Poulsens holdkammerat i Sevilla, Antonio Puerta, døde tirsdag, efter at han lørdag blev ramt af et hjerteanfald på banen.

Antonio Puerta faldt om under kampen mod Getefa lørdag. Han kunne selv forlade banen, men døde i eftermiddag på hospitalet. Foto: AFP Fold sammen
Læs mere

Den spanske fodboldspiller Antonio Puerta døde tirsdag på hospitalet, tre døgn efter at han blev ramt af et hjerteanfald under Sevillas 4-1-sejr over Getafe i den spanske La Primera. Den 22-årige spiller sank pludselig sammen i første halvleg, men i første omgang troede man blot, at der var tale om et ildebefindende, og han kunne forlade banen støttet af Sevillas lægestab. Puerta kollapsede dog endnu en gang i omklædningsrummet, og han blev kørt på hospitalet.

Søndag lød meldingerne fra hospitalet, at Antonio Puertas tilstand var "kritisk, men stabil", men senere blev hans tilstand forværret, og han udåndede ifølge spanske medier cirka klokken 15.45 tirsdag.

Antonio Puerta spillede en enkelt landskamp for Spanien, og han var med til at vinde både UEFA Cuppen og den spanske pokalturnering med Sevilla i sidste sæson.

Det er ikke første gang i de seneste år, at en fodboldspiller kollapser på banen og dør. I juni 2003 døde camerouneren Marc-Vivien Foe under en landskamp, og syv måneder senere faldt ungareren Miklos Feher om i en ligakamp for Benfica og døde.

/ritzau/