Rosenborg-spillere vil træne sig ud af krise

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Resultaterne har ikke flasket sig for Rosenborg i indeværende sæson, og på aftenens krisemøde fik det flere af spillerne til at kræve endnu hårdere træningspas.

Med blot 18 point i 11 kampe ligger Rosenborg, der har både Mike Jensen, Nicki Bille og Tobias Mikkelsen i truppen, på en skuffende syvendeplads i den norske tippeliga. De skuffende resultater fik bestyrelsen i klubben til at indkalde til et krisemøde i aftes, hvor den sportslige stab sammen skulle finde frem til tiltag, der skal vende de sportslige resultater.

Her blev der især langet ud efter træner Per Joar Hansen og hans træningsmetoder. Rosenborg-kaptajnen Tore Reginiussen var blandt andet klar i mælet:

- Vi skal træne hårdere og have større intensitet i det, vi gør. Vi er blevet trætte undervejs i kampene. Vores fysiske form skal blive bedre. Det er der blevet anmodet om fra spillerne, siger Reginiussen til VG og fortsætter:

- Vi havde et godt og konstruktivt møde. Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer om, hvad der blev sagt. Der var snak om nogle justeringer. Forhåbentlig vil det gøre os alle bedre. Der er kommet en del gode forslag på hvordan, vi skal rejse os.

Han bakkes op af den tidligere Premier League-spiller Morten Gamst Pedersen:

- Vi skal have mere tryk på træningerne. Vi skal alle træne hårdere. Vi skal kigge indad, men vi er sammen om dette, siger han.

Uroen har længe ulmet i den norske storklub, og Rosenborgs træner, Per Joar Hansen, sidder efterhånden i et varmt sæde. Han indrømmer også selv, at resultaterne har været for dårlige:

- Jeg har fået alt for lidt ud af den spillertrup, jeg har til rådighed. Præstationerne har været for ustabile og alt for dårlige. Vi er blevet enige om et oplæg, hvor vi skal arbejde knaldhårdt for at vinde fodboldkampe.

Om resultaterne begynder at gå Rosenborgs vej, får vi en indikation på mandag, når Rosenborg møder Lillestrøm.