Pytlicks assistent får også sparket af DHF

Jan Pytlick har i noget tid været fortid på kvindelandsholdet, og nu får assistent Ulrik Kirkely så også sparket. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ulrik Kirkely skal ikke længere være assistenttræner for det danske kvindelandshold i håndbold, skriver TV2 Sporten.

Dermed bliver det også en ny assistenttræner, som Dansk Håndbold Forbund (DHF) sætter navn på på tirsdag, når forbundet afholder pressemøde for netop at fortælle, hvem der skal tage over efter fyrede Jan Pytlick og nu også Ulrik Kirkely.

Den forhenværende assistent har i løbet af søndagen været til samtale med håndboldforbundet, der har overbragt ham nyheden om samarbejdsophøret.

»Jeg har været til samtale med DHF i dag, og vi er blevet enige om, at jeg stopper, da den kommende landstræner ønsker at tage sin assistent med, og det er jo egentligt ganske naturligt,« siger Ulrik Kirkely til TV 2 Sporten.

Ulrik Kirkely har været tilknyttet som assistent efter OL i 2012, og træneren ærgrer sig over, at han nu ikke længere skal være inde omkring kvindelandsholdet.

»Jeg er da rigtig, rigtig ærgerlig over, at Jan og jeg ikke skal fortsætte. Vi har spillet noget ganske fin håndbold, især i 2014 og virkelig rykket os, men det var sådan, det skulle være, og så må vi bare kigge fremad alle sammen, og det agter jeg også at gøre,« siger Ulrik Kirkely.

Fyringen af Ulrik Kirkely og før det Jan Pytlick kommer oven på et skuffende EM i Ungarn, der i december resulterede i en ottendeplads.