OB hentede vigtig og sjælden sejr i Farum

Martin Spelmann gjorde det til 1-0 til OB mod FCN. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

OB var efter tre nederlag i streg igen havnet i fedtefadet omkring nedrykningsstregen, men mod FC Nordsjælland viste fynboerne tænder og sejrede med 2-1. Sejren giver nu god grund til at tro på, at OB redder livet i Superligaen.

FC Nordsjælland, der kæmper med om bronzemedaljerne, har ellers haft et godt tag på OB hjemme på Farum Park, hvor holdet ikke har tabt til klubben fra Ådalen siden 1. november 2010, men det var ikke til at se i kampens indledning denne kolde eftermiddag.

OB kom nemlig med energi og opportunisme og sad stort set på hele første halvleg. Det var derfor ikke ufortjent, at Martin Spelmann, banens bedste, kunne bringe sit hold på vinderkurs efter en frispilning af Thomas Dalgaard.

OB, der startede uden en af holdets profiler Emil Larsen, efter den forgangne uges mange skriverier om spillerens dårlige forhold til dele af sit holds fans, faldt i løbet af anden halvleg meget i kadence, og FC Nordsjælland pressede på og fik en sen udligning ved Uffe Bech, der smart scorede på et angreb, han selv skabte.

Men selv med Uffe Bechs sene scoring løb OB med alle tre point, da Martin Spelmann igen scorede, denne gang et pragtmål i nærmeste kryds, da han i overtiden blev fynboernes helt med sit andet mål.