Magnussen finder en smule fart i sidste belgiske træning

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen satte sin hidtil bedste tid i træningerne på Spa-banen i Belgien.

Kevin Magnussen kørte 15 omgange i lørdagens træning. Francois Lenoir/Reuters Fold sammen
Læs mere

Kevin Magnussen rettede lørdag lidt op på et par sløje træninger fredag, da Formel 1-feltet finpudsede formen for tredje og sidste gang inden kvalifikationen til det belgiske grandprix senere lørdag.

I træningen på Spa nåede danskeren at køre 15 omgange, hvoraf den hurtigste blev klaret i tiden 1 minut og 46,004 sekunder. Det rakte til en 13.-plads og er 0,395 sekunder hurtigere end Magnussens bedste tid i fredagens træninger.

Danskerens holdkammeret på Haas, Romain Grosjean, var en smule hurtigere og satte en bedste tid, der lød på 1 minut og 45,806 sekunder.

Ferraris Charles Leclerc var hurtigst af alle. Monegaskeren sendte sin røde racer rundt på den legendariske bane i tiden 1 minut og 44,206 sekunder.

Træningen udviklede sig dramatisk, da verdensmester Lewis Hamilton efter cirka en halv time mistede kontrollen over sin Mercedes-racer og endte i barrieren.

Briten, der fører VM-stillingen, forlod den ramponerede bil ved egen hjælp. Det er uvist, om Mercedes' mekanikere formår at udbedre bilens skader, så Hamilton kan deltage i eftermiddagens kvalifikation, der begynder klokken 15.00.

/ritzau/