Lyon slået ud af kurs

Det franske storhold Lyon plejer at tromle modstanderne ned i den bedste franske fodboldrække. Men nu er holdet gået i stå.

Den ene sejr plejer at efterfølge den anden. Men ingenting er, som det plejer i Lyon.

Det franske fodboldmandskab, der har vundet det nationale mesterskab de seneste fem år, tabte onsdag for anden kamp i træk, da holdet hjemme på Stade de Gerland måtte se sig besejret med 1-2 af Bordeaux.

Gæsternes sejr blev grundlagt i første halvleg, da Juan Francia allerede efter tre minutter bragte Bordeaux foran med 1-0 på straffespark. Og da Johan Micoud efter en halv time fordoblede føringen, så hjalp det knap så meget, at Fred midt i anden halvleg fik scoret - hvad der viste sig at være et trøstmål - for Lyon.

Forleden gik det også galt ude mod Toulouse, hvor holdet tabte 0-2. Og med to nederlag samt en uafgjort mod Monaco i december, er Lyon uden sejr i halvanden måned.

På trods af den ringe pointhøst på det seneste, så har Lyon dog forsat kurs mod et nyt mesterskab. Holdet fører således den franske række med 14 point ned til de nærmeste forfølgere fra Marseille og Lens.

/ritzau/