FCN sender forsvarsspiller til Cypern

Hobro IK - FC Nordsjælland, superliga, DS-Arena, Hobro : FC Nordsjællands Ivan Runje mod Hobros Martin Thomsen. Nu drager Runje til Cypern. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På dagen, hvor Anders 'AC' Christiansen skiftede til italienske Chievo, har FC Nordsjælland sagt farvel til endnu en etableret førsteholdsspiller.

Den kroatiske forsvarsspiller Ivan Runje er blevet udlejet til cypriotiske Omonsia Nicosia, der har lejet midtstopperen i et år.

»Vi har takket ja til udlejningen, da vi føler at Ivan efter 3 gode år hos os vil have godt af nye udfordringer, og samtidigt giver udlejningen os mulighed for at sælge ham, hvis han lykkedes i de nye omgivelser. Vi har på samme position to dygtige unge spillere i Pascal Gregor og Andreas Maxsø, der er uddannet fra egen ungdomsafdeling, og som begge er inde i en god udvikling efter masser af spilletid i Superligaen. Derudover er der flere spændende spillere på vej fra egne rækker. Vi er dog bevidste om vigtigheden af stærk konkurrence i truppen, så timingsmæssigt er det fint vi har tid til at afsøge markedet for at supplere truppen med frisk blod udefra, såfremt den rigtige mulighed opstår,« siger Jan Laursen fra FC Nordsjællands sportslige afdeling til klubbens hjemmeside.

Ivan Runje kom til klubben i 2012 og har kontrakt med FCN frem til 2016. Indtil videre er det blevet til 87 førsteholdskampe for FC Nordsjælland, hvoraf en stor del af dem har været som makker til den nuværende Aston Villa-spiller Jores Okore.

»Jeg vil gerne takke alle i klubben, det har været tre fantastisk år, hvor jeg har opnået utrolig meget. Trænere og holdkammerater er blevet som en familie for mig. Og jeg er stolt over at have spillet sammen med så mange dygtige spillere. Nu har jeg fået muligheden for en ny chance i en stor klub, og jeg glæder mig til at forsøge at gribe den chance,« siger Ivan Runje.

Omonia Nicosia ligger nummer tre i den bedste cypriotiske række