FCK henter angriber i England

Björn Sigurdarson i en ligacup kamp mod Chelsea i 2012. Nu er han FCK-spiller.
Læs mere
Fold sammen

FC København har sikret sig islandsk forstærkning i frontkæden.

Björn Sigurdarson er seneste medlem af løveflokken, efter FC København mandag indgik en lejeaftale af seks måneders varighed med den engelske Championship-klub Wolwerhampton. Den foreløbige kulmination på en hed islandsk-københavnsk flirt, som bt.dk allerede fredag kunne berette om.

Björn Sigurdarson kan nu se frem til et gensyn med sin tidligere manager i det engelske, Ståle Solbakken. Solbakken var fra juli 2012-februar 2013 manager i Wolwes.

- Björn har et kæmpe uforløst potentiale og en enorm fysik. Jeg købte ham selv til Wolverhampton, hvor han var godt på vej til et gennembrud, inden trænerskifter ramte ham lidt uheldigt. Han har senest været i Molde, hvor han igen viste sit store talent, inden han blev sat lidt tilbage af en skade. Han kan spille både de to forreste pladser og til højre og giver os en øget konkurrence om de offensive positioner, som vi har manglet lidt efter Bashkim Kadriis skade, siger manager Ståle Solbakken, der har sikret sig en frikøbsklausul på angriberen.

23-årige Björn Sigurdarson var i 2014 udlejet til norske Molde og har også en fortid i norske Lillestrøm og islandske IA. Han er noteret for en enkelt A-landskamp for Island samt en stribe U-landskampe.