Belgisk storklub er nået til enighed om dansk stortalent

Alexander Scholz i en Europa League kamp i september. Nu er han på vej til Anderlecht.
Læs mere
Fold sammen

22-årige Alexander Scholz er så godt som på plads i den begiske storklub Anderlecht.

Klubben oplyser torsdag aften på sin hjemmeside, at man er nået til enig med den danske forsvarsspillers klub Lokeren. Nu mangler kun Alexander Scholz' personlige detaljer at blive forhandlet på plads samt det obligatoriske lægetjek. U21-landsholdsspilleren ventes at blive præsenteret i Anderlecht i næste uge. Dermed har Anderlecht vundet kampen om danskeren, som bt.dk i går kunne afsløre, at også Standard Liegé havde kastet sig ind i.

Handlen, der ventes at indbringe Lokeren omkring 20 millioner kroner, vil sende Alexander Scholz direkte ind i kampen om det belgiske mesterskab. Klubben, som havde landstræner Morten Olsen i truppen i 1980'erne, er i skrivende stund to'er i Jupiler League med fire point op til Club Brugge.

Alexander Scholz har spillet i Lokeren siden 2013 og kronede i foråret en fremragende sæson ved at blive matchvinder i den belgiske pokalfinale mod Zulte Waregem. I år kan han passende krone sin stejlt opadgående karrierekurve med at tilføje et belgisk mesterskab til cv'et.