FCK minimerer antallet af Brøndby-billetter efter uro

Brøndby får kun 1400 tilskuere med til søndagens lokalderby i Superligaen efter sidste uges tilskueruro.

Læs mere
Fold sammen

København: I forlængelse af onsdagens 1-1-kamp i DBU Pokalens første semifinale havde FC København fredag inviteret Brøndbys ledelse, sikkerhedschef og fanrepræsentanter til møde i Parken.

Efter slutfløjtet på sidste uges pokalkamp blev der kastet ting ind på banen og mod spillertunnelen fra en gruppe af Brøndbys fans, og det har medført en evaluering af sikkerheden.

På mødet blev der derfor udvekslet idéer og holdninger, og mandag formiddag er Brøndby og FCK blevet enige om at køre den mobile del af D-tribunen ind.

Samtidig bliver der arbejdet på yderligere afskærmning mellem tribunerne. Således vil der til det kommende derby på søndag kun være 1400 ståpladser til Brøndbys fans.

- Dette er for at skærpe sikkerheden for spillere, tv-folk, fotografer og vagter omkring spillertunnelen, skriver FCK på sin hjemmeside.

Samtidig tilbød FCK, at der kunne blive etableret et nyt børne- og familieafsnit til Brøndby-fans på den øverste A-tribune med yderligere 503 billetter, så det samlede antal ville nå op på 1903 billetter som ved det seneste møde.

- Det tilbud blev givet på baggrund af en efterspørgsel fra Brøndby-fans, der ønsker et mere roligt tilskuerområde, hvor børn og familier kan opleve kampen som Brøndby-fans.

- Københavns Politi havde nikket ja til den nye model, inklusiv løsningen på øvre A, under forudsætning af, at Brøndby kunne komme med en løsning for sikkerheden og billetsalget for afsnittet på øvre A.

- Brøndby har dog valgt at frasige sig den mulighed, forklarer FCK.

Søndagens opgør mellem FCK og Brøndby spilles klokken 18.

/ritzau/