Ekspert ærgrer sig over Wozniacki-nederlag

caroline-wozniacki
Caroline Wozniacki var tydeligvis skuffet efter sit andenrunde-nederlag til Victoria Azarenka ved Grand Slam-turneringen Australian Open. Fold sammen
Læs mere

Der gik ikke mange sekunder efter sidste duel i den tabte kamp i anden runde ved Australian Open mod Victoria Azarenka, før Caroline Wozniacki hastede ud af banen.

»Jeg forstår godt, at hun var skuffet. Selvfølgelig er man det, når man som seedet glider tidligt ud af en Grand Slam-turnering,« siger den tidligere danske topspiller Tine Scheuer-Larsen og tilføjer:

»Men Caroline tabte til en stærk modstander. Azarenka var jo storspillende og leverede pro-aktiv tennis i høj klasse. Kampen var en Grand Slam-semifinale værdig.«

Tine Scheuer-Larsen ærgrer sig på Caroline Wozniackis vegne over, at hun allerede i anden runde stod overfor den tidligere verdens-etter Victoria Azarenka, der efter en lang periode med drilske skader er røget ned som nummer 44 på verdensranglisten.

»Det var dejligt at se Azarenka tilbage på tennisbanen. Sporten har savnet hende. Det spil som både Azarenka og Wozniacki leverede i første sæt var fremragende. Til gengæld synes jeg, at Carolines spil i andet sæt falder i niveau,« siger Tine Scheuer-Larsen.

Hun mener, at Caroline Wozniacki skal bruge nederlaget positivt.

»Jeg så bestemt gode ting i Carolines spil undervejs i kampen. Præstationen må give hende lyst til at trække i arbejdstøjet,« siger Tine Scheuer-Larsen.

Med nederlaget har Caroline Wozniacki afsluttet 2015-sæsonens indledende fase:

Hun var tabende finalist i Auckland, tabte i første runde i Sydney, og røg til sidst ud i anden runde ved Australian Open.

Først i februar skal hun i aktion igen ved turneringer i Dubai og i Doha.

»Jeg synes stadig, at der er grund til at se lyst på Carolines muligheder i denne sæson. Men skal hun vinde de store tennisturneringer, skal hun turde spille mere aggressivt mod de bedste spillere. Det er som om, at hun mod dem er lidt for forsigtig,« siger den tidligere danske Davis Cup-spiller Peter Bastiansen, der har følgende råd til Caroline Wozniacki:

»Smid hæmningerne! Det gjorde hun ved sæsonfinalen i oktober i Singapore. Målet må være at hun snarest muligt rammer samme spillemæssige niveau.«