Brøndby kom tilbage fra de døde og sejrede i Silkeborg

Brøndby var i tovene i udekampen mod bundholdet Silkeborg, men kom tilbage og vandt 3-1 i Alka Superligaen.

Brøndbys Hany Mukhtar har scoret til slutresultatet 3-1 i Alka Superliga-kampen mellem Silkeborg IF og Brøndby IF på Jysk Park i Silkeborg, søndag den 26. november 2017 Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Brøndby var nede 0-1 i udekampen mod Silkeborg, men kom tilbage og vandt 3-1.

Davit Skhirtladze havde givet Silkeborg føringen i første halvleg, men scoringer af Teemu Pukki, Kamil Wilczek og Hany Mukhtar gav Brøndby den ottende sejr i træk i denne sæson i Alka Superligaen.

Med sejren fastholder Brøndby sin føring i toppen af ligaen, mens Silkeborg er nummer 13.

På Jysk Park i Silkeborg var det hjemmeholdet, der tog kommandoen i de første 45 minutter.

Silkeborgs potente højreside med Jens Martin Gammelby og en sprudlende Robert Skov stod bag de fleste af de muligheder, som hjemmeholdet kom frem til mod en famlende Brøndby-defensiv.

Frederik Rønnow i Brøndbys mål var på hårdt arbejde, men tog dog det, der kom i den første halve time.

Men det var en stakket frist, og ti minutter før pausen kom Silkeborg på 1-0, da Davit Skhirtladze efter et hjørnespark udækket kunne heade hjemmeholdet i front.

Silkeborg fortsatte dominansen, og var flere gange tæt på 2-0, men kort før pausen udlignede Teemu Pukki ud af det blå til pausestillingen 1-1.

Det momentum, som gæsterne kunne tage med sig i omklædningsrummet, fortsatte i anden halvleg.

Brøndby kom som skudt ud af en kanon ud til anden halvleg og kom foran, da Kamil Wilczek på grænsen af offside uden at være det bragte Brøndby på 2-1.

Silkeborg var i tovene, og havde klare afstemningsproblemer, hvilket Brøndby var tæt på at udnytte yderligere. Men som anden halvleg skred frem, forsøgte Silkeborg at komme tilbage i kampen.

Men gæsterne var meget bedre opmærksom på hjemmeholdets farlige højreside, og Brøndby var langt mere farlige på omstillinger, end Silkeborg var, selv om hjemmeholdets pres blev mere intenst mod slutningen.

I stedet lukkede Brøndby på et kontraangreb til 3-1 med kampens sidste spark.

/ritzau/