Brøndby giver Duncan karantæne

Brøndby-angriberen har fået to spilledages karantæne af sin klub på grund af en bytur efter Brøndby i lørdags tabte til AGF.

Morten Duncan Rasmussens bytur efter Brøndbys nederlag i lørdags mod AGF får nu endnu en konsekvens for angriberen - ud over det blå øje han pådrog ud på de sene nattetimer på natklubben Luux. Brøndby har nemlig besluttet at idømme ham en intern straf på to spilledages karantæne.

- Vi er i en proces, hvor vi blandt andet har stor fokus på disciplinen i og omkring truppen. Vi har forklaret spillerne meget konkret, hvad der kræves af dem, og i den situation vi er i, er der ikke plads til, at nogen bryder de indgåede aftaler. Når det sker, har det en konsekvens, og i dette tilfælde har vi besluttet at give Duncan en tænkepause på to A-kampe, udtaler Brøndby-træner Tom Køhlert til Brøndbys hjemmeside.

Dermed kan Morten Duncan Rasmussen ikke være med i weekendens SAS Liga-kamp mod AC Horsens, og han kommer heller ikke med i den efterfølgende pokalkamp mod Allerød.

Nederlaget på hjemmebane til AGF var det foreløbige lavpunkt for Brøndby i en lang krise, og det normalt så succesrige fodboldhold ligger kun et enkelt point over nedrykningsstregen.

/ritzau/