Bendtners konkurrent gik målamok mod Leverkusen

Bas Dost scorede lørdag fire gange i Wolfsburgs sejr på 5-4 over Leverkusen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nicklas Bendtner scorede i Wolfsburgs sidste testkamp inden forårskampene i Bundesligaen, mens angrebskonkurrenten Bas Dost måtte se sig skiftet ud uden mål i støvlerne, så danskeren lagde en lille presbold på træner Dieter Hecking inden de alvorlige kampe.

Dieter Hecking valgte imidlertid at holde fast i sin hollandske angriber til første kamp mod Bayern München, og det har han med garanti ikke fortrudt.

Bas Dost scorede to gange mod Bayern München i den overraskende sejr på 4-1, og to kampe senere satte han igen to mål ind i sejren over Hoffenheim, og den gode målform fortsatte denne lørdag, da Wolfsburg var på besøg hos Leverkusen og vandt en medrivende kamp, som sluttede med de vilde cifre 5-4.

Her var Bas Dost nærmest ustoppelig og scorede hele fire mål.

Allerede efter en halv times spil førte Wolfsburg med 3-0, men Leverkusen formåede at komme tilbage og lå til at få et enkelt point ud af anstrengelserne - uden at danske Nicklas Bendtner kom på banen - men i overtiden slog Bas Dost til igen og sikrede sit hold alle tre point.

Mens Wolfsburg var tæt på at smide sejren, var der ingen slinger i valsen hos Bayern München, som hjemme fik besøg af Hamburger SV.

Også i den kamp blev der scoret mange mål, men til forskel fra Leverkusen-Wolfsburg var det i denne kamp kun det ene hold, der kom på måltavlen, og Pep Guardiolas tropper vandt med imponerende 8-0.

I danskerduellen mellem Jannik Vestergaard og Pierre-Emile Højbjerg sejrede førstenævntes hold 3-2 over Augsburg. Pierre-Emile Højbjerg fik knap en time på banen, mens U21-landsholdsanføreren Jannik Vestergaard spillede hele kampen.