Syv ruter med Ryanair fra København

Daglige flyvninger til London, Milano og Warszawa og fra efteråret også til Rom, Madrid og Stockholm. Og flere ruter er på vej, siger det irske lavprisselskab.

Foreløbig har Ryanair annoceret syv ruter fra København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix

Det var under røde faner og demonstration mod Ryanair for social dumpning, at det irske lavprisflyselskab i dag præsenterede sit nye rutenet fra København, hvor selskabet åbner en ny base med foreløbig fire fly og 120 ansatte.

Tre ruter åbnes 25. og 26. marts, hvor der bliver en daglig afgang til den polske hovedstad til lavprislufthavnen Moldin, som ligger 40 kilometer fra Warszawas centrum, en daglig afgang til norditalienske Milano til lavprislufthavnen Bergamo, som ligger 45 km. nordøst for byen, og to daglige afgange til London, hvor Ryanair flyver til Luton, som ligger 50 km nordvest for centrum.

Til efteråret åbnes de sidste fire af de foreløbig syv planlagte ruter fra København, men flere nye ruter vil blive annonceret senere på året, oplyste Ryanairs kommercielle direktør, David O'Brien.

Læs også: Fagbevægelsen varsler konflikt med Ryanair

Fra starten af september vil der være daglig fly til Rom til Ciampino-lufthavnen, som ligger 15 kilometer sydøst for centrum af Rom. Og 25. oktober åbner to ruter med en daglig afgang. En til Bruxelles til lavprislufthavnen Charleroi 50 km syd for byen og en rute til Stockholm til Skavska-lufthavnen, som ligger 100 km syd for den svenske hovedstad.

I efteråret er det også planen at udvide antallet af flyvninger på ruten til London til tre daglige afgange og til Milano to gange om ugen.
Salget af billetter åbnes 2. februar med tilbudspriser på 149 kr. for en flybillet (uden diverse tillæg og gebyrer) på flyrejser i februar, marts og april.