Guide: Flyv billigt til bold

Superligaen i gang, men vil du opleve fodbold under andre himmelstrøg end de danske, er her en række fodboldbyer, du kan rejse direkte til for rimelige penge.

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at se topopgørene på de europæiske stadions, som her hvor hjemmeholdets forsvarer Gerard Pique forsøger sig mod Cristiano Ronaldo, da FC Barcelona mødte Real Madrid i Barcelona for nylig. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Amsterdam 

Hvad: Den hollanske kanalby er ikke alene en af Europas mest charmerende storbyer og altid et besøg værd, men du kan også opleve et af de mest traditionsrige fodboldhold. Storklubben Ajax har opnået mange europæiske successer, og i dag spiller en hel håndfuld danskere i klubben: Christian Eriksen, Christian Poulsen, Lasse Schöne, Victor Fischer og Lucas Andersen.
Hvem: Bl.a. Norwegian, SAS, KLM
Hvor meget: Ca.  800-1.100 kr. retur for en forlænget weekend i april.
Søg selv videre: Flybilletter til Amsterdam

London

Hvad: Storbritaniens hovedstad har alt, der skal til for at få en super storbyferie. Uanset om det handler om kultur, shopping, gastronomi eller fodbold. Byen har hele seks hold i Premier League: Chelsea, Arsenal, Tottenham, West Ham, Fulham og Q.P.R. 
Hvem: Bl.a. Norwegian, easyJet
Hvor meget: Ca.  1.000-1.200 kr. retur for en forlænget weekend i april.
Søg selv videre: Flybilletter til London

Manchester

Hvad: Okay, det er ikke verdens mest charmerende by, så det er ikke stedet at kombinere fodboldrejsen med en romantisk weekend. Til gengæld er her to storklubber, der altid er garanter for gode fodboldoplevelser: Manchester United og Manchester City.
Hvem: easyJet
Hvor meget: 950 kr. retur for en forlænget weekend i april.
Søg selv videre: Flybilletter til Manchester

Liverpool

Hvad: Beatles og bold. Så er der ikke så meget mere at sige om, hvad Liverpool har at byde på. Men det kunne da være sjovt at se Daniel Agger på Anfield Road, ikke?
Hvem: Norwegian
Hvor meget: 1.150 kr. retur for en forlænget weekend i april.
Søg selv videre: Flybilletter til Liverpool 

Barcelona 

Hvad: Messi, Xavi, Iniesta, Villa og Fabregas. Og nåjo, så selvfølgelig også andre kunstnere som  Gaudi, Miro og Picasso. For ikke at tale om tapas, strandliv, shopping, musik og natteliv i topklasse.  
Hvem: Norwegian og Vueling.
Hvor meget: Ca.  1.600-2.000 kr. retur for en forlænget weekend i april.
Søg selv videre: Flybilletter til Barcelona

Madrid 

Hvad: Måske sidste chance for at opleve Mourinho (og Ronaldo?) i spidsen for de spanske mestre, inden Barcelona snupper La Liga-pokalen tilbage, og The Special One får sparket/selv smutter.  Cassilas, Özil, Benzema, Ramos og de andre stjernespillere bliver dog nok. Det gør Prado-museet, kongeslottet og restautanterne også.
Hvem: Norwegian
Hvor meget: Ca.  1.700 kr. retur for en forlænget weekend i april.'
Søg selv videre: Flybilletter til Madrid

Milano 

Hvad: Inden du tager til den norditalienske by for at opleve A.C. Milan (med Balotelli) eller Inter (med en masse gamle mænd), to af de mest traditionsrige klubber i Italien, så husk lige, at du ikke kan gå på café eller i natklubberne i dit »stadion-tøj«. Milano er et modemekka, og der skal ikke meget til, før du falder igennem. Tøj og sko kan selvfølgelig købes på stedet, men – HUH! – det er dyrt. 
Hvem: Norwegian , easyJet
Hvor meget: Ca.  1.200-1.600 kr. retur for en forlænget weekend i april.
Søg selv videre: Flybilletter til Milano

Paris 

Hvad: Arh, sælger den ikke sig selv, uden at man behøver at argumentere for voldsomt? Forårsstemning, caféer, Seinen, parker, natteliv, shopping, mad, vin, antikmarkeder, Eiffeltårnet – blandt andet. Og nu endelig med en fodboldklub, der passer til byens selvforståelse. Efter at Zlatan og nu Beckham er kommet til byernes by, må Paris St. Germain være med på enhver liste over fodboldrejsemål.
Hvem: Bl.a. Norwegien, easyJet, Air France
Hvor meget: Ca.  1.400-1.600 kr. retur for en forlænget weekend i april.
Søg selv videre: Flybilletter til Paris


Læs også: Live sport i 11 kilometers højde